• Luni - Vineri 9.00 - 18.00. Sambata 9.00-14:00

Masini la comanda

Masini la comanda in Arad

Vrei o masina care nu se afla in parcul nostru? Nu e nicio problema! Zafer Auto ofera posibilitatea clientilor de a aduce masina mult dorita la comanda. Seriozitatea este cea mai importanta pentru noi, lucru care ne defineste si ne recomanda. Pentru un proces cat mai simplu si eficient al comenzilor, tara de provenienta a masinilor aduse la comanda este doar Germania.

Beneficiile pe care le oferim

Seriozitate

Zafer Auto are un procentaj de 100% la onorarea comenzilor.

Rapiditate

Onorarea comenzii se va face in maxim 3 zile de la semnarea contractului.

Siguranta

Transporturile noastre sunt asigurate in cazul unor evenimente nefericite.

Confort

Livram masina mult dorita direct la usa clientului.

Accesibilitate

Oferim servicii de intermediere dupa onorarea comenzii.

De ce doar Germania?

Suntem o companie specializată în vânzarea de autoturisme rulate și ne mândrim cu faptul că oferim inclusiv servicii complete de achiziționarea unei mașini la comandă, direct din Germania. Considerăm că autoturismele din Germania sunt unele dintre cele mai bune și corecte, astfel că ne-am specializat în această zonă și colaborăm cu parteneri de încredere din Germania pentru a vă aduce cele mai bune opțiuni.

Cu serviciile noastre de achiziționare de mașini la comandă, puteți avea încredere că veți obține un autoturism de calitate superioară. Echipa noastră lucrează cu atenție pentru a asigura că mașinile sunt atent verificate înainte de a fi achiziționate și transportate către dumneavoastră. Ne asigurăm că autoturismul pe care îl alegeți este în perfectă stare și că satisface standardele noastre stricte de calitate.

Oferim, de asemenea, servicii complete de transport și asigurare pentru mașina dvs. până la adresa dvs. În plus, oferim consultanță înmatriculare pentru ca procesul de înregistrare să fie simplu și fără probleme.

Cu serviciile noastre de achiziționare, beneficiați de asistență specializată în găsirea mașinii potrivite, astfel încât să vă asigurăm că veți obține autoturismul perfect pentru nevoile și preferințele dumneavoastră. Echipa noastră va lucra îndeaproape cu dumneavoastră pentru a înțelege cerințele și preferințele dvs., și vă va oferi consultanță personalizată pentru a alege mașina perfectă.

În plus, oferim o garanție a autoturismului, astfel încât să vă puteți bucura de mașina dvs. fără niciun stres sau îngrijorare.

Siguranța și calitatea autoturismelor pe care le comercializăm este o prioritate absolută pentru noi. De aceea, achiziționăm autoturisme numai din Germania, considerată una dintre cele mai fiabile piețe auto din lume. Această strategie ne-a asigurat că toate autoturismele din stocul nostru sunt de calitate superioară și respectă cele mai înalte standarde de performanță și siguranță.

În plus, suntem mândri să putem spune că de-a lungul timpului, nu am avut nicio problemă cu autoturismele achiziționate din Germania. Am construit o reputație solidă și suntem recunoscuți pentru calitatea și fiabilitatea autoturismelor noastre. De aceea, puteți avea încredere că mașina pe care o achiziționați de la noi va fi de cea mai bună calitate și va corespunde în întregime așteptărilor dumneavoastră.

În general, serviciile noastre de achiziționarea unei mașini la comandă sunt concepute pentru a vă oferi o experiență de cumpărare de mașini fără probleme și pentru a vă asigura că obțineți mașina perfectă. Dacă sunteți în căutarea unui autoturism de înaltă calitate și nu găsiți mașina perfectă în parcul nostru, nu ezitați să ne contactați pentru a beneficia de serviciile noastre de achiziționarea unei mașini la comandă direct din Germania.

Vreau o masina la comanda

Daca doresti o masina la comanda si vrei sa beneficiezi de serviciile noastre, trebuie doar sa ne contactezi Telefonic sau folosind pagina noastra de contact iar noi vom pune totul in miscare.